Szef kuchni Rozbrat 20 Bartosz Szymczak to jeden z najbardziej obiecujących szefów kuchni o niespożytej energii i kreatywności. Doświadczenie zdobywał w gwiazdkowych restauracjach w Londynie, Azji i Ameryce. W restauracji na warszawskim Powiślu serwuje Modern Polish Cooking – nowoczesną polską kuchnię w relaksującej i mniej formalnej atmosferze. W Rozbrat 20 codziennie staramy się przekonywać naszych gości do zaskakujących połączeń smaków, które pozornie mogą wydawać się nieoczywiste. Kuchnia Rozbrat 20 jest odważna, przewrotna i bezkompromisowa.
Zobacz także
RESTAURACJA POD RÓŻĄ
ul. Floriańska 14
http://www.likusrestauracje.pl
Wyjątkowe miejsce w najstarszym hotelu w Krakowie. Od 15 lat w czołówce na kulinarnej…
FLOOR NO 2
al. Jerozolimskie 65/79
http://www.warsawmarriott.pl
Znajdująca się w samym sercu Warszawy restauracja Floor No 2, z której roztacza się niezwykły…
STARY DOM
ul. Puławska 104/106
http://www.restauracjastarydom.pl
Wystrój tego miejsca przywodzi na myśl ciepło rodzinnego ogniska i nawiązuje do najlepszych…