ROZBRAT 20

ul. Rozbrat 20 www.rozbrat20.com.pl/

Szef kuchni Rozbrat 20 Bartosz Szymczak to jeden z najbardziej obiecujących szefów kuchni o niespożytej energii i kreatywności. Doświadczenie zdobywał w gwiazdkowych restauracjach w Londynie, Azji i Ameryce. W restauracji na warszawskim Powiślu serwuje Modern Polish Cooking – nowoczesną polską kuchnię w relaksującej i mniej formalnej atmosferze. W Rozbrat 20 codziennie staramy się przekonywać naszych gości do zaskakujących połączeń smaków, które pozornie mogą wydawać się nieoczywiste. Kuchnia Rozbrat 20 jest odważna, przewrotna i bezkompromisowa.

 


 

Head of Rozbrat’s kitchen, Bartosz Szymczak, who gathered his experiences in gourmet restaurants in London, Asia and the US, is today probably one of the most promising Polish chefs, a man of boundless energy and creativity. Rozbrat 20 serves Polish Modern Cooking in a relaxed atmosphere and casual setting. Guests are invited to try surprising, seemingly unconventional combinations of tastes coming from the restaurant’s kitchen with its bold, playful and uncompromising spirit.