W znajdującym się na terenie zakładu w Drzewcach koło Nałęczowa wyjątkowym na skalę nie tylko Polski, ale i całej Europy koncepcie restauracyjnym producent wody Cisowianka i Cisowianka Perlage postanowił połączyć dobro płynące z wody będącej jednym z największych skarbów regionu z wyjątkową kuchnią. Tutaj nowatorskie podejście do gotowania spotyka się z szacunkiem dla tradycji oraz natury. Zespół Water & Wine tworzy dania oparte na produktach samodzielnie uprawianych, hodowanych bądź pozyskiwanych. W pobliżu restauracji powstały ogród oraz pasieka, zarybiony został staw, uprawiana jest winorośl, a z winogron wytwarza się znakomite wino.
Zobacz także
N31 RESTAURANT&BAR BY ROBERT SOWA
ul. Nowogrodzka 31
http://www.n31restaurant.pl/
N31 restaurant&bar to autorska restauracja mistrza kulinarnego Roberta Sowy. Podstawą są…
CONCEPT 13
ul. Bracka 9
http://www.likusrestauracje.pl
Concept 13 jest miejscem skrojonym na miarę. Jakość i prostota to dwie cechy, które…
NOTA RESTO BY TOMASZ LEŚNIAK
ul. Św. Krzyża 17
http://www.facebook.com/notaresto/
Ten koncept gastronomiczny, który składa się z dwóch osobnych lokali – Nota_Resto i Bistro…