W znajdującym się na terenie zakładu w Drzewcach koło Nałęczowa wyjątkowym na skalę nie tylko Polski, ale i całej Europy koncepcie restauracyjnym producent wody Cisowianka i Cisowianka Perlage postanowił połączyć dobro płynące z wody będącej jednym z największych skarbów regionu z wyjątkową kuchnią. Tutaj nowatorskie podejście do gotowania spotyka się z szacunkiem dla tradycji oraz natury. Zespół Water & Wine tworzy dania oparte na produktach samodzielnie uprawianych, hodowanych bądź pozyskiwanych. W pobliżu restauracji powstały ogród oraz pasieka, zarybiony został staw, uprawiana jest winorośl, a z winogron wytwarza się znakomite wino.
Zobacz także
DRUKARNIA SMAKU CRISTINA
plac Niepodległości 7
http://www.drukarniasmakucristina.pl/
Drukarnia Smaku Cristina to polskie smaki, które szef kuchni Karol Górka odważnie…
EUROPEJSKI GRILL
ul. Krakowskie Przedmieście 13
http://www.raffles.com/warsaw
Restauracja autorskiego projektu Lázaro Rosa-Violán ze wspaniałym tarasem, skąd rozciąga się…
RESTAURANT GIEWONT
ul Nędzy Kubińca 4
http://www.restaurantgiewont.com/
Giewont to już nie tylko „Śpiący Rycerz”. To wyjątkowe, miejsce stworzone z miłości do…