Szef kuchni Rozbrat 20 Bartosz Szymczak to jeden z najbardziej obiecujących szefów kuchni o niespożytej energii i kreatywności. Doświadczenie zdobywał w gwiazdkowych restauracjach w Londynie, Azji i Ameryce. W restauracji na warszawskim Powiślu serwuje Modern Polish Cooking – nowoczesną polską kuchnię w relaksującej i mniej formalnej atmosferze. W Rozbrat 20 codziennie staramy się przekonywać naszych gości do zaskakujących połączeń smaków, które pozornie mogą wydawać się nieoczywiste. Kuchnia Rozbrat 20 jest odważna, przewrotna i bezkompromisowa.
Zobacz także
ZAKŁADKA BISTRO DE CRACOVIE
ul. Józefińska 2
http://www.zakladkabistro.pl
Usytuowana w krakowskim Starym Podgórzu ZaKładka inspiruje się klasyką paryskich bistro i…
SCORIA
ul. Stary Port 15
http://www.scoria.pl
Restauracja Scoria usytuowana jest nad rzeką Brdą w samym sercu Bydgoszczy, przy ulicy Stary Port…
BEZ GWIAZDEK
ul. Wiślana 8
https://www.facebook.com/bezgwiazdek
Bezpretensjonalne bistro Roberta Trzópka usytuowane na warszawskim Powiślu. Kuchnia Bez Gwiazdek…